Time Timer® WASH

36,50

Time Timer® WASH – kakovosten merilnik časa za otroke za odmerjeno umivanje rok

Opis

Imeti čiste roke še nikoli ni bilo tako pomembno. Time Timer® WASH je visoko specializiran vodoodporen merilnik časa, ki poskrbi, da si otroci zares temeljito umijejo roke. Osnovan je na priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) o priporočenem času umivanja rok. Ker je pretakanje časa jasno vizualno prikazano, je pravilno higieno rok lažje približati otrokom vseh starosti in različnih sposobnosti. Popoln je za namestitev v učilnico, vrtčevsko in šolsko umivalnico, domačo kopalnico in kuhinjo. Nameščanje je preprosto, izbrati pa je mogoče med več različnimi možnostmi – namestitev na ogledalo ali druge gladke površine, namestitev na steno, odlaganje na polico.

Time Timer® WASH za umivanje rok odmeri 30 s in pri tem umivanje razdeli na več zaporednih korakov, kar je še posebno v pomoč mlajšim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami (npr. tistim z motnjo v duševnem razvoju, avtizmom):

 

 

Odštevalnik je mogoče aktivirati brezstično. Ob vizualnem prikazu odštevanja časa je mogoče aktivirati tudi zvok, ki otroke dodatno motivira. Po potrebi je možno zvok tudi deaktivirati glede na senzorne posebnosti otroka ali zahteve okolja.

 

 

Ključne prednosti:

🗸 upošteva priporočila Svetovne zdravstvene organizacije glede umivanja rok

🗸 lahko razumljiv otrokom vseh starosti in različnih sposobnosti

🗸 motivira za redno in temeljito umivanje rok

🗸 spodbuja k samostojnemu umivanju rok

🗸 umivanje rok poenostavi z vizualno (in zvočno) oporo

🗸 proces umivanja rok razdeli na tri preproste korake

🗸 deluje brezstično, kar pripomore k ohranjanju higienskih standardov in preprečuje potrebo po nenehnem razkuževanju samega pripomočka

🗸 vodoodporen

🗸 enostaven za namestitev in uporabo.

Dodatne informacije

Tehnične lastnosti

– mere 9,4 cm x 9,4 cm x 6 cm
– AA baterije niso priložene

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Time Timer® WASH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja