Izobraževanje za pedagoške delavce: Osnove logopedije za učitelje in vzgojitelje – značilnosti govorno-jezikovnega razvoja in govorno-jezikovne motnje

Cilji izobraževanja:

  • spoznati mejnike govorno-jezikovnega razvoja predšolskih otrok
  • spoznati različne govorno-jezikovne motnje, ki se pojavljajo pri otrocih
  • naučiti se prepoznati znake govorno-jezikovnih motenj
  • spoznati strategije, ki spodbujajo govorno-jezikovni razvoj

Izvajalka:

Maša Budič, mag. prof. logop. in surdoped.

(V sistemu Katis je napačno navedena informacija, da izobraževanje izvaja Anja Apih.)

Lokacija in datum izvedbe:

Zadnja izvedba je potekala marca 2024 preko spletne platforme ZOOM. Naslednja izvedba bo predvidoma v šolskem letu 2024/2025 - datum bomo objavili naknadno.

Število ur:

8 ur

Izobraževanje je namenjeno:

učiteljem/učiteljicam prve triade OŠ, vzgojiteljem/vzgojiteljicam v vrtcih, specialnim pedagogom/pedagoginjam, svetovalnim delavcem in drugi strokovnim delavcem v VIZ.

Izobraževanje je namenjeno širokemu krogu strokovnih delavcev različnih profilov, saj se z težavami na govorno jezikovnem področju srečujemo na različnih nivojih vzgoje in izobraževanja (v vrtcu, šoli, prilagojenih in posebnih programih vzgoje in izobraževanja).

Cena:

95 €/udeleženec

Potrdilo:

Vsi udeleženci prejmejo potrdilo o prisotnosti na strokovnem izobraževanju v obsegu 8 ur, ki ga strokovni delavci, zaposleni na področju vzgoje in izobraževanja, lahko uveljavijo tudi za dodelitev točk za napredovanje v nazive.

Prijava:

PRIJAVNICA (KLIKNI TUKAJ)

V primeru premajhnega števila udeležencev bo izobraževanje odpovedano. O tem vas bomo pravočasno obvestili in vam v celoti povrnili plačano prijavnino.