Poletne počitnice so lahko odličen čas za sprostitev in polnjenje “baterij”, pomembno pa je tudi, da otrok ohrani svoj um aktiven in prožen. Nadaljevanje šolskega dela in branja poleti pomaga ohraniti znanje in spretnosti, ki so se jih otroci naučili med šolskim letom. Tako lahko začnejo naslednje šolsko leto samozavestni in pripravljeni. Predvsem je to pomembno tudi za otroke z učnimi ali drugimi težavami, ki lahko s poletnim delom (zmernim in počitnicam primernim :)) nadoknadijo morebitne zaostanke za vrstniki. Poleg tega je branje lahko zabaven in prijeten način za odkrivanje novih zgodb, učenje novih stvari ter urjenje sposobnosti razumevanja in kritičnega mišljenja. Čeprav je torej pomembno, da si otroci med poletjem vzamejo čas za počitek, je pomembno tudi, da ohranijo svoje možgančke v kondiciji. 

Med poletjem zato v Centru Motus nudimo prilagojene programe, na katerih otroci preko zabavnih aktivnosti utrjujejo že pridobljeno znanje in razvijajo veščine ter znanja, pomembne za novo šolsko leto.

Obseg in izvedba

Individualne obravnave med poletjem

Obseg in izvedbo prilagodimo posamezni družini ter vašim poletnim obveznostim. O terminih izvedbe in intenzitete se boste pred pričetkom dogovorili z vašim izvajalcem programa.

 

Intenzivni program pred pričetkom novega šolskega leta

Ob koncu počitnic (zadnja 2 tedna) izvajamo tudi intenzivne programe, ki so namenjeni hitri ponovitvi snovi ter intenzivnem dvigu že usvojenega znanja ter osvežitvi učnih strategij ter branja, pisanja in računanja. Srečanja v tem primeru lahko potekajo večkrat tedensko oz. v sklopih po 2-3 ure. Namenjeni so tako otrokom z učnimi težavami kot tudi otrokom brez učnih težav.

Kdaj in kje:

Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana (vhod C) – prostori Centra Motus

Cena:

 

Vse obravnave potekajo individualno in se obračunajo skladno z veljavnim cenikom: https://www.center-motus.si/cenik/.

Naročanje:

 

sprejemna@center-motus.si // 070 688 676

Naročanje in povpraševanja

E-mail: sprejemna@center-motus.si

Telefon: 070 688 676 (vsak delovni dan med 09.00 in 12.30 – če se ne javimo, vas pokličemo nazaj)