Spletni tečaj: Z majhnimi koraki do varne navezanosti

Navezanost predstavlja naklonjen obojestranski odnos dveh oseb, med katerima se razvije močna čustvena povezanost. Zaradi pomena varne navezanosti med otrokom in starši ter vpliva, ki ga ima navezanost na različna področja otrokovega življenja, smo za vas pripravili kratek

8-dnevni BREZPLAČNI spletni tečaj o varni navezanosti.

Vsebine spletnega tečaja

Tekom osmih dni trajanja tečaja se vam bodo vsak dan odpirale nove vsebine s področja navezanosti. Kratki zapisi, ki so podkrepljeni z raziskavami, so združeni s preprostimi aktivnostmi, ki jih lahko izvajate brez dodatnih pripomočkov. S pomočjo predstavljenih aktivnosti boste tekom tečaja okrepili svoj odnos z otrokom.

V spletnem tečaju boste izvedeli:

🗸 kaj je varna navezanost

🗸 kateri stili navezanosti obstajajo

🗸 kako se odzivati na otroka, da vzpostavimo občutek varnosti

🗸 kako spodbujamo varno navezanost preko skupnega branja

🗸 kako starševski stres vpliva na varno navezanost

🗸 s katerimi gibalnimi, negovalnimi in socialnimi aktivnostmi lahko spodbujamo navezanost.

Vključitev v spletni tečaj zajema:

➜ enomesečni BREZPLAČNI dostop do vseh vsebin tečaja

➜ teoretična izhodišča o pomenu varne navezanosti 

➜ natančna navodila za 10 zabavnih aktivnosti, s pomočjo katerih lahko spodbujate varno navezanost.

O avtoricah:

Leja Mauko je po izobrazbi diplomirana psihologija in študentka magistrskega študija psihologije na FF Univerze v Ljubljani. Nova znanja rada pridobiva tudi izven študija, zato se je v preteklosti udeležila izobraževanja o čuječnosti ter o terapiji sprejemanja in predanosti, hkrati pa se je preko spletnih izobraževanj spoznala z osnovami igralne in vedenjsko-kognitivne terapije.

Taja Vidonja je po izobrazbi diplomirana psihologinja in študentka magistrskega študija psihologije na FF Univerze v Ljubljani. Najbolj jo zanimajo področja psihološke diagnostike, svetovanja in kognitivne psihologije. V okviru študija svoj čas nameni tudi raziskovanju navidezne resničnosti.